Ανθοσυνθέσεις Σαπουντζάκης από το 1874!
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση

Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ
To ανθοπωλείο Σαπουντζάκης διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος. To «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Η σελίδα που πραγματοποιείται η συναλλαγή είναι ασφαλισμένη από την τράπεζα Πειραιώς. Ο αριθμός της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας στοιχεία λογαριασμού Paypal κτλ δεν μας γνωστοποιούνται και δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο μας.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Το ανθοπωλείο Σαπουντζάκη δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Οι φωτογραφίες των προϊόντων ειναι πραγματικές μέσα στο φυσικό μας κατάστημα. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο ακριβείς γίνεται. Τα προϊόντα μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητά τους. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου κεραμικού, γυαλιού, βάσης, λούτρινου, λουλουδιού, φυτού κτλ γίνεται αντικατάσταση με κάποιο άλλο ανάλογης αξίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
1) Με πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
2) Μέσω Paypal
3) Με Αντικαταβολή
4) Πληρωμή και Παραλαβή από το κατάστημα
5) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 
     Τράπεζα Πειραιώς (IBAN) :  GR4701717600006760112699691
     Τράπεζα Eurobank (IBAN) : GR5402600350000110200069573
   Εάν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής στο info@sapountzakis.gr


ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής με βάση τις τιμές του τιμοκαταλόγου που μπορείτε να δείτε εδώ.
Για παραγγελίες άνω των 20€ στο Παλαιό Φάληρο Αττικής πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν.
Για παραγγελίες άνω των 75€ τα έξοδα μεταφοράς είναι εντελώς δωρεάν.
Για παραγγελίες επαρχίας και εξωτερικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από τις 09:30 - 22:00.
Στις παρατηρήσεις μπορείτε να μας αναφέρετε πότε θέλετε να παραδώσουμε την παραγγελία σας (Πρωί - Μεσημέρι - Απόγευμα - Βράδυ)
Σε μεγάλες ονομαστικές εορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Αγ. Βαλεντίνου - Γιορτή της Μητέρας - Κων/νου και Ελένης - Αγ. Νικολάου κτλ. είναι προτιμότερο οι παραγγελίες να δίνονται 24 ώρες νωρίτερα για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας.
Πριν την παράδοση της παραγγελίας ερχόμαστε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη για επιβεβαίωση της ώρας και της διεύθυνσης παράδοσης.
Εάν δεν επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη μπορείτε να μας το γράψετε στα σχόλια παραγγελίας, αλλά σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να τον βρούμε για την παράδοση, δεν επιθυμεί να παραλάβει το δώρο σας ή λανθασμένα στοιχεία διέυθυνσης, η παραγγελία επιστρέφεται στο κατάστημα μας και επιβαρύνεστε εκ νέου τα έξοδα αποστολής.
Σημειώνεται ότι δεν ευθύνεται το κατάστημα μας αν η παραγγελία σας δεν παραδοθεί ή καθυστερήσει λόγω έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών, ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργίας και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη ή εσάς.
Σε οποιαδήποτε από τις ανώτερες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται τα χρήματα, ωστόσο μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε νέα διεύθυνση με επιπλέον έξοδα αποστολής ή να τα παραλάβεται από το κατάστημά μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.sapountzakis.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.sapountzakis.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@sapountzakis.gr

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η ιστοσελίδα www.sapountzakis.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ», συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ» ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του «Σαπουντζακης Και ΣΙΑ ΕΕ» ή/και του www.sapountzakis.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.sapountzakis.gr θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.